Alle her er villig til å hjelpe

Hvorfor er goose poop alltid delvis hvit

Det er recommended you read https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge ikke noe slikt som en dum spørsmål!

Ikke vær flau for din nysgjerrighet, alle har spørsmål som de kan føle seg ubehagelige med å spørre visse mennesker, så dette stedet gir deg et fint område for ikke å bli bedømt om å spørre det. Alle her er villig til å hjelpe. Alle spørsmål er velkommen, for eksempel hvordan du bytter olje, hvordan canada goose outlet du knytter sko. Alle canada goose norge spørsmål er velkomne unntatt klare troll, vær så canada goose victoria parka snill, vær den fyren. Takk for at du leser alt dette, selv om du canada goose jakker dame har lest alt dette, og øynet ditt startet et annet sted, har en informasjonskapsel.

Alle direkte svar på et innlegg må gjøre canada goose jakke et canada goose salg reelt canada goose forsøk på å svare på spørsmålet. Spøkelsespons på foreldre nivå vil bli fjernet. Oppfølgingsspørsmål på toppnivå er tillatt.

Vennligst ikke svar ved å bare slippe en kobling og ikke fortelle brukere at de burde «google det». Ta med et sammendrag av lenken eller svar på spørsmålet selv. Brukere kommer til NSQ for enkle, enkle svar eller på grunn av nyansen som engasjerer seg i samtaleforsyninger. canada goose jakke herre LMGTFY-koblinger vil bli fjernet.

Ingen svar er uhøflig til spørsmålet om ikke å vite canada goose trillium svaret.

Selvmordsrelaterte spørsmål håndteres best av de store ressursene de har på canada goose victoria r / SuicideWatch eller r / suicidology

Få folk til å se ditt produkt / video / podcast / nettsted ved å formulere det i form av canada goose dame et spørsmål

Ulovlige ting ingenting som ‘Hvor kan jeg finne en kopi av (film / show / musikk) gratis online?’ Det er andre steder å spørre om, dette er ikke en av dem.

Smarte eller forstyrrende spørsmål om loli, pedofelia, mord, vold eller annet sketchy eller ekkelt innhold er ikke velkommen her. Du er velkommen til å stille canada goose herre gode spørsmål om slike emner, canada goose jakker herre men vær oppmerksom på at slike tråder kan være låst eller fjernet hvis canada goose jakke dame det er nødvendig for å bevare integriteten til subreddit.

Andre spørsmål som ikke ble bedt om i god tro, for eksempel å sette en rant eller hate mot noen gruppe i form av et spørsmål. Eventuelle spørsmål vi mistenker for å være ledende spørsmål eller bare bedt om å fremme en agenda eller forsegling vil bli fjernet.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply